O.B® BESKYTTER FLERE TING ENN DU TROR

Bilde av en kvinne som står på et jorde. Bildet viser, hvordan vi jobber for en bærekraftig utvikling og beskytter miljøet.

Bærekraftighet – det å hele tiden vise omsorg for både miljøet og våre brukere – er viktig for oss. o.b.® produserer milliarder av tamponger hvert år. Hvordan sørger vi for at hver tampong etterlater seg et minst mulig økologisk fotavtrykk?

Hva betyr det å være bærekraftig?

o.b.® er en del av svært mange kvinners liv. Det betyr at vi har et særskilt ansvar overfor våre brukere og overfor samfunnet, og vi har forpliktet oss til å passe på miljøet.

Vi jobber med å gjøre alle fabrikkene våre grønne. Det innebærer at vi har fastsatt miljømål for produksjonen vår. Disse miljømålene oppdateres løpende.

Miljøvern

Forretningsideen bak o.b.® er tamponger uten innføringshylse. Vi tror nemlig at kvinner kjenner kroppen sin best og derfor har full kontroll over innføring og justering. En tampong uten innføringshylse betyr dessuten at vi sparer miljøet for tonnevis med unødvendig avfall hvert år!

Våre fabrikker i Wuppertal i Tyskland, som er verdens største tampongproduksjonsanlegg, og i Sezanne i Frankrike har vært drevet av grønn energi siden 2010. Med andre ord, alle tamponger vi produserer i Europa, fremstilles ved hjelp av fornybar energi.

100 prosent av denne energien kommer fra vannkraftverk.

o.b.®-emballasjen produseres også på en miljøvennlig måte: 3/4 av pappen kommer fra resirkulert papir, mens resten kommer fra bærekraftige kilder. Alt blekk er plantebasert.

Les mer om Johnson & Johnson samfunns- og miljøengasjement.