VÅR MERKEVARE O.B®

Bilde av to kvinner i badedrakt som holder hånd. Bildet er gammeldags og viser den kvinnelige revolusjonen.

En kvinnerevolusjon o.b®

Kan du se for deg livet uten tamponger? Et liv hvor du på visse dager ikke kan svømme eller ha på deg den ettersittende kjolen du liker så godt? I løpet av mer enn 65 år har o.b.® blitt en viktig del av livet til millioner av kvinner og et symbol på selvtillit og velvære. Få vite mer om hvordan o.b.® ble til, og om rollen en kvinnelig gynekolog og lidenskapelig svømmer spilte i utviklingen av dette nå så velkjente produktet.

FÅ VITE MER

Kvalitet du kan stole på

Hvorfor er kvalitet så viktig? Tamponger er en del av livet til millioner av jenter og kvinner. De har tillit til o.b.®-kvaliteten, og vi jobber for å beholde denne tilliten.

FÅ VITE MER
Bilde av to kvinner, en eldre til venstre og en yngre til høyre. Bildet viser o.b.'s historie. Og at vi har hjulpet til å forbedre livskvaliteten for kvinner i mer enn 60 år.

På lag med kvinner i over 65 år

o.b.® har forbedret kvinners livskvalitet i mer enn et halvt århundre – en tidsperiode kjennetegnet av skjellsettende endringer i kvinners levekår. Les mer om hvordan o.b.®, den markedsledende tampongprodusenten i Norge og Europa, forvandlet markedet for menstruasjonsbeskyttelse og har lyktes i å utvikle stadig bedre produkter gjennom årene.

FÅ VITE MER
Bilde av en kvinne som står på et jorde. Bildet viser, hvordan vi jobber for en bærekraftig utvikling og beskytter miljøet.

O.B® BESKYTTER FLERE TING ENN DU TROR

Bærekraftighet – det å hele tiden vise omsorg for både miljøet og våre brukere – er viktig for oss. o.b.® produserer milliarder av tamponger hvert år. Hvordan sørger vi for at hver tampong etterlater seg et minst mulig økologisk fotavtrykk?

FÅ VITE MER